0166 – 760005

Nijverheidsweg 1a, 4695 RC Sint-Maartensdijk

Over Skylinq

Skylinq is een Internet Service Provider (ISP) die zich richt op het aanbieden van snel internet, met name in het buitengebied. De mogelijkheden voor bedrijven en particulieren om over snel internet te beschikken buiten de woonkernen zijn beperkt en veelal is de investering in de aanleg van een reguliere kabelverbinding zeer hoog. Ook diverse bedrijventerreinen beschikken niet over een acceptabele internetsnelheid. En juist daarvoor heeft Skylinq dé oplossing gevonden.

Enkele jaren geleden is met de kennis en kunde van Harm van den Dikkenberg vanuit het oorspronkelijk bedrijf Cannect een betrouwbaar en hoogwaardig vast-draadloos netwerk opgezet. Sinds maart 2015 zijn deze activiteiten in een stroomversnelling gekomen met een proef in Scherpenisse en is menig huishouden en bedrijf blij gemaakt met de geboden mogelijkheden.

Na een professionalisatieslag begin 2016 voldoet Skylinq aan alle regelgeving in deze branche. Met een volledig eigen netwerk zijn we technisch onafhankelijk van iedere andere provider. Daarmee bieden we voor gebieden die reeds goede breedbandverbindingen hebben een betrouwbare backup mogelijkheid.

Als kleine provider maken we het verschil in gebieden waar grote marktpartijen geen interesse hebben vanwege de lage aantallen potentiële aansluitingen. Daarnaast doet Skylinq niet onder voor de reguliere providers. We bieden internet, bellen en televisie diensten van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid.