0166 – 760005

Kaaistraat 14, 4695 CJ Sint-Maartensdijk

Breedband Tholen

Welkom op de projectpagina voor Breedband Tholen. De werkgroep Breedband Tholen is gestart met de vraagbundeling op Tholen en moeten voldoende inschrijvingen hebben voordat Skylinq met de installaties zal beginnen. Gemeente Tholen heeft in samenwerking met Provincie Zeeland subsidie beschikbaar gesteld van €200,- per aansluiting. Kijk voor meer informatie, de voorwaarden en het loket op de website www.tholen.nl/subsidies.

Als er 170 nieuwe inschrijvingen zijn, dan gaan we over tot realisatie van nog 4 antenne-installaties om gehele Tholen binnen onze dekking te brengen. U krijgt een kleine schotelontvanger waarmee u ons signaal opvangt. Met een dunne kabel wordt de ontvanger op een router aangesloten zodat u wifi, telefoon en televisie kunt ontvangen.

Overtuig ook uw buren zodat ook u zo snel mogelijk aangesloten kan worden. Schrijf u HIER in voor een abonnement tegen de huidige tarieven. Na voldoende inschrijvingen te hebben ontvangen zullen we persoonlijk bij u langskomen en de installatie bespreken.

SCHRIJF U NU IN VIA: https://skylinq.nl/uw-aanvraag-indienen/

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Speciaal om u te informeren hebben we een tweetal informatieavonden gepland. Hier vertellen wij u alles over onze diensten en desgewenst over de gebruikte technieken. De gemeente en provincie vertellen u meer over de subsidie mogelijkheden. Indien u een informatieavond wenst te bezoeken, wilt u zich hieronder dan vrijblijvend opgeven?

Fill out my online form.